Lynx Dynascope stereo microscoop

 

LYNXX Dynascope® Stereo microscoop

De LYNXX microscoop is een veelzijdige stereo microscoop die in 3 uitvoeringen leverbaar is.Hieronder ziet U de 3 varianten. Op deze modellen zijn veel specifieke aanvullingen te verkrijgen. U leest het hieronder en in de PDF brochures die U kunt downloaden. Met vergrotingen van x2.1 tot x120, de zeer krachtige LED verlichting en unieke opties zoals het spiegeloptiek, is de LYNXX voor zeer uiteenlopende taken geschikt.

 


LYNXX Tafelmodel

Deze uitvoering neemt weinig plaats in beslag en heeft een geïntegreerde onderverlichting. Met de (optionele) X-Y tafel kunnen objecten op eenvoudige wijze onder de lens gepositioneerd worden. De LED bovenverlichting staat gerant voor een subliem helder beeld. Vergrotingsmogelijkheden van x2.1 tot x120, aansluiting voor (video)camera en vele andere opties.

 

LYNX buizenframe model

Het buizenframe model biedt de mogelijkheid om grotere objecten onder de microscoop te kunnen plaatsen, zowel in lengte en breedte, alsook in hoogte. De LYNXX kan geleverd worden met een eenvoudig handmatig verstelbaar buizenframe of met een vijzelmechanisme waarmee de werkhoogte op eenvoudige wijze versteld kan worden. Dit model wordt gemonteerd op een onderplaat waarmee het toestel verplaatsbaar is. Verder zijn ook hier vele opties beschikbaar.


 LYNXX VS8 inspectiemicroscoop

De LYNXX VS8 is speciaal ontworpen voor het inspecteren van PCB's. Met een scantafel van 300x250mm of 450x250mm en voorzien van kleminrichting voor PCB's. De scantafel kan in horizontale of vertikale richting vastgezet worden waardoor een PCB regelgewijs afgelezen kan worden. Met het unieke spiegeloptiek kan ingezoomd worden op een component dat vervolgens onder een hoek van 34° en 360° rondom nauwkeurig geinspecteerd kan worden.

 


 

Brochures in PDF formaat:

LYNX brochure NL1.pdf

Spiegeloptiek

LED verlichting met regelkast

Camera aansluiting met de NIEUWE Unicam camera

Kantelmechanisme tbv projectiekop